Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli tırnak görmek

Rüyada kirli tırnak görmek

Rüyada kirli tırnak görmek güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, zor zamanların sona ereceğine, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına inanılır.

Rüyada kirli tırnak gördüyseniz:

  • Ani harcamalardan uzak durun.

Rüyada tırnağını kirli görmek hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tırnakları kirli görmek rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine işaret eder.

Rüyada tırnaklarının kirli olduğunu görmek ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada kirli ayak tırnağı görmek şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, kendisini kazanmaya odaklayacağına, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tırnak kiri görmek hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ferahlayacağına, hafifleyeceğine alamet eder.

Rüyada kirli tırnak görmek hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına işarettir.

Rüyada tırnakta kir görmek sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tırnak arasında kir görmek sadece kendisini düşüneceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments