Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli ayak tırnağı görmek

Rüyada kirli ayak tırnağı görmek

Rüyada kirli ayak tırnağı görmek sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, iyiliğe ve güzelliğe, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, maddi olarak güç kazanacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, ardından sevinçli bir haber alınacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine alamet eder.

Rüyada kirli ayak tırnağı gördüyseniz:

  • Sizden tecrübeli kişilerin faydalı tavsiyeleri olabilir.

Rüyada kirli ayak tırnağı görmek herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına yorulur.

Rüyada tırnak arasında kir görmek dost ya da akrabalarından yardım alacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine alamet eder.

Rüyada uzun ve kirli tırnak görmek aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine delalettir.

Rüyada tırnak kiri görmek emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına alamet etmektedir.

Rüyada içi kirli tırnak görmek işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine rivayet eder.

Rüyada tırnakları kirli görmek mali olarak küçüleceğine, hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, acı tecrübeler edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada tırnaklarının kirli olduğunu görmek kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına işaret eder.

Rüyada tırnaklarını kirli görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, eğlenceli mekânlara gideceğine, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments