Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnak içinde kir görmek

Rüyada tırnak içinde kir görmek

Rüyada tırnak içinde kir görmek hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, bol dua edeceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tırnak içinde kir gördüyseniz:

  • Çabalarınız boşa gitmesin.

Rüyada tırnak içinde kir görmek çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tırnaklarının kirli olduğunu görmek yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, rızkın daim ve hayırlı olacağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine delalet eder.

Rüyada tırnak kiri temizlemek el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada kirli ayak tırnağı görmek onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine delalet eder.

Rüyada tırnakları kirli görmek yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tırnaklarını kirli görmek rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirli tırnak görmek rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, hastaysa şifa bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun ve kirli tırnak görmek hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments