Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada içi kirli tırnak görmek

Rüyada içi kirli tırnak görmek

Rüyada içi kirli tırnak görmek kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kariyerinin yükseleceğine, rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine işarettir.

Rüyada içi kirli tırnak gördüyseniz:

  • Değerlendirmeye çalışmalısınız.

Rüyada içi kirli tırnak görmek hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, gerginliğin biteceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirli ayak tırnağı görmek geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine işaret eder.

Rüyada tırnak arasında kir görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine işaret etmektedir.

Rüyada tırnaklarını kirli görmek akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tırnak kiri temizlemek haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, hem de hayat standartlarının yükseleceğine, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tırnak içinde kir görmek sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına delalettir.

Rüyada uzun ve kirli tırnak görmek çözümlere ve çarelere kavuşacağına, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına delalettir.

Rüyada kirli tırnak görmek rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, büyük borçlar alınacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments