Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnak kiri görmek

Rüyada tırnak kiri görmek

Rüyada tırnak kiri görmek kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tırnak kiri gördüyseniz:

  • Canınızı sıkan kimselere ya da sizi kızdırabilecek konuşmalar yapan kimselere gerekli cevapları vermeyi daha sonraya bırakmanızda fayda var.

Rüyada kirli tırnak kesmek sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tırnak arasında kir görmek sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, kötü günler yaşanacağına işarettir.

Rüyada tırnak kiri temizlemek kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına işarettir.

Rüyada tırnaklarını kirli görmek hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, uzun yıllar boyunca konuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tırnaklarının kirli olduğunu görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada tırnakta kir görmek her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada tırnakları kirli görmek yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine tabir olunur.

Rüyada uzun ve kirli tırnak görmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments