Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnaklarının kısa olduğunu görmek

Rüyada tırnaklarının kısa olduğunu görmek

Rüyada tırnaklarının kısa olduğunu görmek çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine tabir olunur.

Rüyada tırnaklarının kısa olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı konularda sağlam başlangıçlar da yapmanız olasıdır.

Rüyada tırnaklarının kısa olduğunu görmek geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, haksızlığa uğranacağına delalet eder.

Rüyada tırnaklarını kısa görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına delalet eder.

Rüyada tırnakları kısa görmek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, zor bir dönem geçirileceğine, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına yorulur.

Rüyada kısa tırnak görmek kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, kendisini çok zor durumlarda bulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kısa tırnak kesmek annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına inanılır.

Rüyada tırnak kısaltmak çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine, rahat bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada ince kısa yılan görmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine inanılır.

Rüyada bacağı kısa görmek strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments