Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağı kısa görmek

Rüyada bacağı kısa görmek

Rüyada bacağı kısa görmek neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bacağı kısa gördüyseniz:

  • Belli kararlar verilmesi şart olabilir.

Rüyada bacağını kısa görmek büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada bacağı kısa görmek trend olan bir markanın başına geçileceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kısa bacak görmek hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada bacağının kısa olduğunu görmek bir sebeple hem çok şaşıracağına, çok daha büyük adımların atılacağına, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine işarettir.

Rüyada bir bacağın kısa olduğunu görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, her daim temkinli olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına inanılır.

Rüyada bir bacağını kısa görmek ticari anlamda yön değiştireceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına delalettir.

Rüyada arkadaşını kısa boylu görmek başına uğursuz olayların geleceğine, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada orta parmağını kısa görmek kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, düşünmeden hareket edeceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments