Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kısa tırnak kesmek

Rüyada kısa tırnak kesmek

Rüyada kısa tırnak kesmek uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kısa tırnak kesmek gördüyseniz:

  • Belli konulara kendinizi adamanız harika şeyler ortaya çıkarmanızı sağlayabilir.

Rüyada kısa tırnak kesmek ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, mutluluğun kapıyı çalacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kısa tırnak görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine inanılır.

Rüyada tırnakları kısa görmek kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kendisi için isabetli adımlar atacağına, işini en iyi şekilde yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada tırnaklarını kısa görmek çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tırnaklarının kısa olduğunu görmek huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine alamet eder.

Rüyada tırnak kısaltmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada kısa saç kesmek manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına delalettir.

Rüyada kendi saçını kısa kesmek rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments