Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ince kısa yılan görmek

Rüyada ince kısa yılan görmek

Rüyada ince kısa yılan görmek seçkin bir eleman haline geleceğine, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, çalışmalarının artacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına tabir olunur.

Rüyada ince kısa yılan gördüyseniz:

  • Tartışmalardan kaçınmak zor olabilir.

Rüyada kısa ince yılan görmek girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada ince kısa yılan görmek ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Rüyada ince yılanlar görmek iyi halini yitireceğine, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına işarettir.

Rüyada ince ve uzun yılan görmek hayatının kötüye doğru gideceğine, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine inanılır.

Rüyada ince uzun yeşil yılan görmek borçların biteceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil ince yılan görmek ortaklarla aranın bozulacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, en pahalı evlerde oturacağına tabir olunur.

Rüyada ince yılan görmek hafifleyeceğine, şifa bulacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına inanılır.

Rüyada beyaz ince yılan görmek risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments