Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnaklarını kısa görmek

Rüyada tırnaklarını kısa görmek

Rüyada tırnaklarını kısa görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına işaret etmektedir.

Rüyada tırnaklarını kısa gördüyseniz:

  • Gerçekçi düşünmenizde fayda var.

Rüyada kısa tırnak kesmek aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine tabir olunur.

Rüyada tırnak kısaltmak eve kapanacağına, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına inanılır.

Rüyada tırnakları kısa görmek yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına yorulur.

Rüyada tırnaklarını kısa görmek ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada tırnaklarının kısa olduğunu görmek çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada kısa tırnak görmek sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, kısmetli bir kişi olunacağına, Kuran hafızı olmaya yorumlanan rüya, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını İslami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin boyunu kısa görmek yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına alamet eder.

Rüyada kısa ince yılan görmek Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, duygularının ön plana çıkacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments