Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnak kısaltmak

Rüyada tırnak kısaltmak

Rüyada tırnak kısaltmak çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına, hayırlı haberler duyacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, iyi anlaşacağına, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada tırnak kısaltmak gördüyseniz:

  • Katılık veya ödün vermemek işe yaramayabilir.

Rüyada tırnaklarını kısa görmek işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tırnak kısaltmak iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine delalettir.

Rüyada kısa tırnak kesmek barış ve sevgi ortamında bulunacağına, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, takdir edilen kişi olacağına delalet eder.

Rüyada tırnakları kısa görmek alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada kısa tırnak görmek evlilik yolunda engeller çıkacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tırnaklarının kısa olduğunu görmek girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına yorulur.

Rüyada kısa elbise giymek hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına işarettir.

Rüyada saçımı kısa görmek aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, yüzün güleceğine, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments