Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnakları kısa görmek

Rüyada tırnakları kısa görmek

Rüyada tırnakları kısa görmek işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, borçlarının kendisini çok aşacağına tabir olunur.

Rüyada tırnakları kısa gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkileriniz ikinci planda olmakla beraber sizi mutlu etmeye yetecek seviyededir.

Rüyada kısa tırnak kesmek kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine alamet eder.

Rüyada tırnaklarının kısa olduğunu görmek yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine işaret eder.

Rüyada kısa tırnak görmek çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, sayılan ve sevilen kimse olacağına işarettir.

Rüyada tırnakları kısa görmek işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, kendi patronu olacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada tırnaklarını kısa görmek rüya sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tırnak kısaltmak aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine delalet eder.

Rüyada uzun saçı kısa kesmek daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına tabir olunur.

Rüyada kısa çizme giymek bereket ve huzur getireceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments