Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kısa tırnak görmek

Rüyada kısa tırnak görmek

Rüyada kısa tırnak görmek uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, her şeyin sarpa saracağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, onunla güzel bir ilişki kuracağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine alamet eder.

Rüyada kısa tırnak gördüyseniz:

  • Duygusal konularda eşinizle aranızda çıkabilecek anlaşmazlıklan ortadan kaldırmak istiyorsanız, değişik istekleriniz için onu aşırı derecede zorlamamaya dikkat etmelisiniz.

Rüyada tırnak kısaltmak büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada tırnaklarının kısa olduğunu görmek aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, büyük bir ferahlama yaşayacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kısa tırnak kesmek ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kısa tırnak görmek uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada tırnakları kısa görmek icat yapacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine delalettir.

Rüyada tırnaklarını kısa görmek sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, kısmetlerinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçlarını kısa görmek ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına tabir olunur.

Rüyada kısa birini uzun görmek çözümsüz sorunları olmayacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments