Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnak kiri temizlemek

Rüyada tırnak kiri temizlemek

Rüyada tırnak kiri temizlemek eline büyük fırsatlar geçeceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, dinde tartışmaya, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, bolluğa ve berekete kavuşacağına, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada tırnak kiri temizlemek gördüyseniz:

  • Size bağlı kişilerle vakit geçirmeniz bazı görev veya sorumluluklarınızdan kurtulmanıza yardım edebilir.

Rüyada tırnak kiri temizlemek iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine işaret eder.

Rüyada uzun ve kirli tırnak görmek size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine yorulur.

Rüyada tırnak arasında kir görmek kötü gününden de geri duracağına, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına tabir olunur.

Rüyada içi kirli tırnak görmek kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada tırnak kiri görmek elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirli tırnak görmek bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına delalettir.

Rüyada tırnaklarının kirli olduğunu görmek borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına delalet eder.

Rüyada tırnaklarını kirli görmek deneyim kazanacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments