Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnaklarını kirli görmek

Rüyada tırnaklarını kirli görmek

Rüyada tırnaklarını kirli görmek elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, içinin rahat edeceğine, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine delalet eder.

Rüyada tırnaklarını kirli gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili değişiklikler veya gelişen konular bir şekilde, daha fazla para kazanmanıza ya da tasarruf etmenize yardım edebilir.

Rüyada tırnağını kirli görmek evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine alamet eder.

Rüyada kirli tırnak kesmek ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına işarettir.

Rüyada kirli ayak tırnağı görmek herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine inanılır.

Rüyada tırnaklarının kirli olduğunu görmek çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta delalet etmektedir.

Rüyada kirli tırnak görmek çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına rivayet eder.

Rüyada tırnaklarını kirli görmek iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine rivayet eder.

Rüyada tırnak arasında kir görmek yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada uzun ve kirli tırnak görmek uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments