Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnağını kirli görmek

Rüyada tırnağını kirli görmek

Rüyada tırnağını kirli görmek anlaşmalardan cayılacağına, rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına, günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada tırnağını kirli gördüyseniz:

  • İleride pişman olacağınız şeyler söylemekten veya ani kararlar almaktan kaçınmalısınız.

Rüyada kirli tırnak görmek iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine delalet etmektedir.

Rüyada tırnak kiri temizlemek hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına işarettir.

Rüyada tırnakta kir görmek çok mutlu edeceğine, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada içi kirli tırnak görmek dostlardan zarar görüleceğine, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine rivayet eder.

Rüyada kirli ayak tırnağı görmek nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tırnak içinde kir görmek hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, onlara çok bağlı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tırnaklarının kirli olduğunu görmek sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tırnak arasında kir görmek barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments