Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birinin tırnaklarını kesmek

Rüyada ölmüş birinin tırnaklarını kesmek

Rüyada ölmüş birinin tırnaklarını kesmek huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, hayat standartlarının yüksek olacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, yeni bir araba satın alınacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş birinin tırnaklarını kesmek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri veya olayları zorlama eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada ölen birinin tırnağını kesmek aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına işarettir.

Rüyada erkek tırnağı kesmek planların istediği gibi gitmeyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin tırnağını kesmek çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının el tırnağını kesmek uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada şeytan tırnağı kesmek kazancının bereketleneceğine, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğun tırnağını kesmek iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, başarılarının ve zaferlerinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin tırnağını kesmek şansının kendinden yana olacağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebeğin tırnaklarını kesmek haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments