Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnağı derinden kesmek

Rüyada tırnağı derinden kesmek

Rüyada tırnağı derinden kesmek ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tırnağı derinden kesmek gördüyseniz:

  • Dostlarınızın verdikleri tavsiyeler size çok çekici görünseler bile onları sonraya bırakmanız daha iyi olabilir.

Rüyada tırnağı derinden kesmek güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada derinden tırnak kesmek kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının tırnağını kesmek özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tırnaklarını kesmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine işaret eder.

Rüyada bebeğin tırnaklarını kesmek ihtiyaçlarını giderebileceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir başkasının tırnağını kesmek kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün tırnak kesmek sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına inanılır.

Rüyada tırnak eti kesmek alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments