Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil ojeli tırnak görmek

Rüyada yeşil ojeli tırnak görmek

Rüyada yeşil ojeli tırnak görmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, varını yoğunu kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada yeşil ojeli tırnak gördüyseniz:

  • Gururlu ya da yanına yaklaşılamaz gibi görünmeyin, bırakın çevreyi sevdiğinizi bile korkutuyorsunuz.

Rüyada yeşil ojeli tırnak görmek diplomalarının artacağına, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayak tırnaklarında oje görmek çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına işaret eder.

Rüyada tırnağına oje görmek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına inanılır.

Rüyada tırnakları ojeli erkek görmek rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada tırnağa mavi oje sürmek rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, bereketin ve verimin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayak tırnaklarını ojeli görmek yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine delalettir.

Rüyada tırnaklarına oje sürmek hayatını kazanırken keyif alacağına, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ojeli tırnaklarla namaz kılmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments