Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnaklarına kırmızı oje sürmek

Rüyada tırnaklarına kırmızı oje sürmek

Rüyada tırnaklarına kırmızı oje sürmek bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına delalet etmektedir.

Rüyada tırnaklarına kırmızı oje sürmek gördüyseniz:

  • Kısa seyahatler katılımda bulunmak istediğiniz projelerle ilgili iyimserliğinizi arttırabilir.

Rüyada tırnaklarına kırmızı oje sürmek iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada tırnaklara kırmızı oje sürmek işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tırnağa kırmızı oje sürmek işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tırnağa beyaz oje sürmek rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada tırnağa siyah oje sürmek yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine delalettir.

Rüyada tırnağa mavi oje sürmek atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tırnağa pembe oje sürmek yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Rüyada tırnaklara oje sürmek yaşam şartlarının iyileşeceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments