Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah ojeli tırnak görmek

Rüyada siyah ojeli tırnak görmek

Rüyada siyah ojeli tırnak görmek sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine, neşesinin de yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, yeni bir hayata merhaba denileceğine yorulur.

Rüyada siyah ojeli tırnak gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlara girmenin sıkıntılı sonuçları olabilir.

Rüyada tırnakta siyah oje görmek onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada tırnağa siyah oje görmek sağlık sorunlarından kurtulmaya, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına alamet eder.

Rüyada tırnağa siyah oje sürmek parasal sıkıntıların son bulacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına alamet eder.

Rüyada siyah ojeli tırnak görmek maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına tabir olunur.

Rüyada tırnaklarına oje görmek evi yoksa ev alacağına, alacaklıların kapısını aşındıracağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına yorulur.

Rüyada tırnağa mavi oje sürmek çok güzel çalışmalar yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına işaret eder.

Rüyada ayak tırnaklarını ojeli görmek iş hayatında yeni kapılar açılacağına, refah içinde yaşayacağına, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tırnaklarını ojeli görmek sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok sevinçli haberler alacağına, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments