Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnağa siyah oje sürmek

Rüyada tırnağa siyah oje sürmek

Rüyada tırnağa siyah oje sürmek ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, nasibin de kısmetlerin de artacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, bir ortaklık kurulacağına, duygularının karşılığını alamayacağına inanılır.

Rüyada tırnağa siyah oje sürmek gördüyseniz:

  • Canınızın sıkılmasına izin vermemeniz en doğru karar olacak.

Rüyada tırnağa siyah oje sürmek büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına yorulur.

Rüyada tırnağa kırmızı oje sürmek sevdiği kişileri çok üzeceğine, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tırnağa mavi oje sürmek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada tırnaklara oje sürmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada el tırnaklarına oje sürmek hayaller kurulacağına, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada tırnaklarına oje sürmek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada tırnaklarına kırmızı oje sürmek kardeşlerin birlikte iş kuracağına, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına yorulur.

Rüyada tırnağa pembe oje sürmek doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments