Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnak ojelemek

Rüyada tırnak ojelemek

Rüyada tırnak ojelemek yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına yorulur.

Rüyada tırnak ojelemek gördüyseniz:

  • Olayları yüzeysel değil detaylarıyla ele almalısınız.

Rüyada tırnak ojelemek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, çıkar için insanlara zulmetmeye alamet etmektedir.

Rüyada tırnaklara oje sürmek yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tırnakta siyah oje görmek maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para rivayet etmektedir.

Rüyada tırnağı ojeli görmek kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Rüyada el tırnaklarına oje sürmek önünde güzel ve başarılı günler olacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada tırnaklara oje görmek resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına yorulur.

Rüyada uzun ojeli tırnak görmek yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına alamet etmektedir.

Rüyada pembe ojeli tırnak görmek güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments