Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kısa çizme giymek

Rüyada kısa çizme giymek

Rüyada kısa çizme giymek hayal kırıklığına uğrayacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, çözüm bulmak için fikir danışacağına, parasal sıkıntıların son bulacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kısa çizme giymek gördüyseniz:

  • İddialı hedefler koymanız durumunda gerçekleştirmeniz zor olabilir.

Rüyada kısa çizme giymek bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kısa çizme görmek çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok uzun çizme giymek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı çizme giydiğini görmek sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada uzun çizme giydiğini görmek hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, tazeleneceğine ve şifa bulacağına, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi çizme giymek kardeşlerin birbirine destek vereceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah topuklu çizme giymek onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine delalettir.

Rüyada yeşil çizme giydiğini görmek sağlığının ve moralinin bozulacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments