Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun saçı kısa kesmek

Rüyada uzun saçı kısa kesmek

Rüyada uzun saçı kısa kesmek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, yeni bir işe girileceğine, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına işarettir.

Rüyada uzun saçı kısa kesmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler sizi anlamayabilirler veya dinlemek istemiyor olabilirler.

Rüyada uzun saçı kısa kesmek kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun saçlı birini kısa saçlı görmek itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kısa olan saçı uzun görmek huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine işarettir.

Rüyada uzun saçı kısa kestirmek sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına inanılır.

Rüyada kısa saçlı birini uzun saçlı görmek zorlukların geride kalacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzun saçını kısa görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun saçı kısa görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına işarettir.

Rüyada saçı uzun olduğu halde kısa görmek çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments