Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ojeli tırnak görmek

Rüyada ojeli tırnak görmek

Rüyada ojeli tırnak görmek kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada ojeli tırnak gördüyseniz:

  • Kendi gayretinizden çok şansınızın güzelliği nedeniyle istediğiniz sonuçlara ulaşabileceksiniz.

Rüyada ojeli ayak tırnağı görmek dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yıkılacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına inanılır.

Rüyada ojesiz tırnak görmek çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tırnağında kırmızı oje görmek tüm kederinin uçup gideceğine, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tırnaklara kırmızı oje sürmek dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına delalet eder.

Rüyada tırnak ojelemek saygınlık göreceğine, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada el tırnaklarına oje sürmek her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine rüya sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayak tırnaklarını ojeli görmek askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine yorulur.

Rüyada tırnağa siyah oje sürmek mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments