Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnakta beyaz oje görmek

Rüyada tırnakta beyaz oje görmek

Rüyada tırnakta beyaz oje görmek kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, ortalığın karışacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, bir rahat yüzü görmeyeceğine, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına delalet eder.

Rüyada tırnakta beyaz oje gördüyseniz:

  • Ailenizden birisinin uzaklaşması, bir yerlere gitmesi ya da sizinle ters düşüncelere girerek yollarınızı ayirması olasıdır.

Rüyada tırnakta beyaz oje görmek elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tırnağa beyaz oje sürmek yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine delalettir.

Rüyada tırnaklara kırmızı oje sürmek mal ve rızkın çoğalmasına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, para ve zaman ayıracağına yorulur.

Rüyada tırnakları ojeli görmek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tırnağına oje sürdüğünü görmek kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tırnaklara oje görmek çok büyük zararlar edeceğine, kişinin rahat edeceğine, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına inanılır.

Rüyada ayak tırnağına oje sürmek kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine işarettir.

Rüyada tırnakta kırmızı oje görmek ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments