Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ojeli tırnaklarla namaz kılmak

Rüyada ojeli tırnaklarla namaz kılmak

Rüyada ojeli tırnaklarla namaz kılmak umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ojeli tırnaklarla namaz kılmak gördüyseniz:

  • Bir tartışma büyüyebilir.

Rüyada ojeli tırnaklarla namaz kılmak kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine yorulur.

Rüyada ojeli namaz kılmak sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, hoş muhabbette olacağına delalet eder.

Rüyada ojeyle namaz kılmak atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına delalet eder.

Rüyada tırnakta siyah oje görmek kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, kişinin malını kaybedebileceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ojeli ayak tırnağı görmek düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına, sorunların kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada tırnakta oje görmek atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına inanılır.

Rüyada ojesiz tırnak görmek bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine işaret eder.

Rüyada tırnaklarına oje sürmek kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments