Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnaklarını kırmızı ojeli görmek

Rüyada tırnaklarını kırmızı ojeli görmek

Rüyada tırnaklarını kırmızı ojeli görmek eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada tırnaklarını kırmızı ojeli gördüyseniz:

  • Suçlanan taraf olmak istemiyorsanız, başkalarının karıştırdığı durumlara müdahale etmemenizde fayda var.

Rüyada tırnaklarını kırmızı ojeli görmek yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine inanılır.

Rüyada tırnaklara kırmızı oje sürmek sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada tırnakta kırmızı oje görmek ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, onlarla çok iyi vakit geçireceğine rivayet eder.

Rüyada tırnağa kırmızı oje sürmek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, çalışmalarının artacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine tabir olunur.

Rüyada tırnaklarına kırmızı oje sürmek kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına yorulur.

Rüyada tırnağında kırmızı oje görmek ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada tırnaklarda oje görmek çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine delalet eder.

Rüyada tırnaktaki ojeyi silmek kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments