Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak tırnaklarını ojeli görmek

Rüyada ayak tırnaklarını ojeli görmek

Rüyada ayak tırnaklarını ojeli görmek ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve rüya sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, onları okula göndereceğine tabir olunur.

Rüyada ayak tırnaklarını ojeli gördüyseniz:

  • Hazırlayacağınız teklifdeki yanlışlar, sonucun gecikmesine ya da işin olmamasına neden olabilir.

Rüyada ayak tırnaklarına oje görmek uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, hoş muhabbette olacağına rivayet eder.

Rüyada ayak tırnaklarında oje görmek hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına rivayet eder.

Rüyada ojeli ayak tırnağı görmek dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, büyük mutluluklar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ayak tırnaklarına oje sürmek çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine delalet eder.

Rüyada ayak tırnağına oje görmek ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, makam ve kariyer sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayak tırnaklarını ojeli görmek zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına yorulur.

Rüyada ayak tırnağına oje sürmek parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına delalet etmektedir.

Rüyada tırnak ojelemek aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments