Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnağında oje görmek

Rüyada tırnağında oje görmek

Rüyada tırnağında oje görmek iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, barış için adım atacağına, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, çok daha fazla adım atacağına, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tırnağında oje gördüyseniz:

  • Aşırı uçlar arasında sallantıdasınız.

Rüyada erkeğin tırnağında oje görmek ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada tırnaklara kırmızı oje sürmek kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, zor günler geçireceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına işarettir.

Rüyada ojeli tırnak görmek ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada tırnaktaki ojeyi silmek iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Rüyada tırnağa mavi oje sürmek sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, mekân değiştireceğine, çok zor günler geçireceğine işarettir.

Rüyada tırnağa pembe oje sürmek rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine tabir olunur.

Rüyada ayak tırnaklarını ojeli görmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, düzenin kurulacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine inanılır.

Rüyada tırnağına oje sürdüğünü görmek rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments