Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnağın uzaması görmek

Rüyada tırnağın uzaması görmek

Rüyada tırnağın uzaması görmek çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, insanları sakinleştireceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, çok başarılı işler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tırnağın uzaması gördüyseniz:

  • Gösterilen veya bildirilen durumla asıl konu arasında bir benzerlik bulunmuyor olabilir.

Rüyada uzamış tırnak görmek kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına tabir olunur.

Rüyada tırnaklarını uzamış görmek sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı delalettir.

Rüyada uzamış ayak tırnağı görmek birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına inanılır.

Rüyada tırnakların uzamasını görmek pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayak tırnağını uzamış görmek girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tırnağın uzamasını görmek büyük zorluklar yaşayacağına, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına işaret eder.

Rüyada tırnak uzaması görmek işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği delalet etmektedir.

Rüyada tırnağın uzaması görmek çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments