Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boyunun uzadığını görmek

Rüyada boyunun uzadığını görmek

Rüyada boyunun uzadığını görmek çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, saygınlığına da saygınlık katacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, neşesini kaybedeceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada boyunun uzadığını gördüyseniz:

  • Başkalarının hayatınızda yapabileceği değişiklikleri hafife almamanız gerekiyor.

Rüyada arkadaşının boyunun uzadığını görmek fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada oğlunun boyunun uzadığını görmek üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına delalettir.

Rüyada bir insanın boyunun uzadığını görmek kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine tabir olunur.

Rüyada bir kişinin boyunun uzadığını görmek çok zor duruma düşüleceğine, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, maddi yükünün artacağına delalettir.

Rüyada kızının boyunun uzadığını görmek hayatı ile bazı kararlar vereceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş birinin boyunun uzadığını görmek heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, ters giden bir durumla karşılaşılacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına işaret etmektedir.

Rüyada boyunun çok uzadığını görmek hayattan yana umudunun kırılacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebeğin boyunun uzadığını görmek kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, duygularının karşılıklı olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments