Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarının çok uzadığını görmek

Rüyada saçlarının çok uzadığını görmek

Rüyada saçlarının çok uzadığını görmek sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, kazancını günden güne daha da arttıracağına, insanların takdirine mazhar olacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçlarının çok uzadığını gördüyseniz:

  • Konu bizzat sizi ilgilendiriyor gibi görünüyor.

Rüyada kendi saçlarının uzadığını görmek yaşamdan elini eteğini çekeceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, evliliklerin bitme noktasına geleceğine inanılır.

Rüyada birinin saçının uzadığını görmek çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine alamet eder.

Rüyada kocasının saçının uzadığını görmek yoksulluğa, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin saçlarının uzadığını görmek sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçın uzadığını görmek çok başarılı olacağına, manevi olarak da yıpranacağına, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının saçlarının uzadığını görmek evlatlarının hayırlı olacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, hayatının kolay ve güzel geçeceğine işaret eder.

Rüyada eşinin saçının uzadığını görmek girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, rakiplerine karşı güç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kendi saçının uzadığını görmek düzeninin bozulacağına, neşe ve sağlıkla geçeceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments