Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnak takmak

Rüyada tırnak takmak

Rüyada tırnak takmak çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, rızık eksikliği yaşayacağına, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına yorulmaktadır.

Rüyada tırnak takmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlara karşı ısrarlı bir tutum içine girmeniz ilişkilerinizde gerilime yol açabilir.

Rüyada tırnak takmak el attığı her işten zararla çıkacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına tabir olunur.

Rüyada takma tırnak takmak aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine işaret eder.

Rüyada tırnak törpülediğini görmek kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada tuvalette tırnak kesmek işinin gücünün hep rast gideceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada tırnağını kirli görmek sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, bilgi ile donanacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada tırnağın uzun olduğunu görmek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına işarettir.

Rüyada tırnakları derin kesmek ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada tırnaklarını yemek yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments