Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnakları derin kesmek

Rüyada tırnakları derin kesmek

Rüyada tırnakları derin kesmek para kazanmaya başlayacağına, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, kısmetlerinin çoğalacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, tebrik edileceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, gülen yüzünün hiç solmayacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine delalet eder.

Rüyada tırnakları derin kesmek gördüyseniz:

  • Yakın akrabalarınız veya çevrenizle ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalar veya problemler söz konusu olabilir.

Rüyada tırnakları derin kesmek anne ve babanın kalbinin kırılacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tırnağını derin kesmek sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına alamet eder.

Rüyada tırnağı derin kesmek sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, hararetli olayların meydana geleceğine, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına delalet eder.

Rüyada tırnaklarını kesmek işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada el tırnaklarını kesmek gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tırnağı kesmek sıkıntılı günler geçireceğine, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine tabir olunur.

Rüyada bıçakla tırnak kesmek atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada ölünün tırnak kesmek sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments