Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnağın uzun olduğunu görmek

Rüyada tırnağın uzun olduğunu görmek

Rüyada tırnağın uzun olduğunu görmek hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, boş yere korku duyulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tırnağın uzun olduğunu gördüyseniz:

  • Gerçekçi ya da gerçekçilikten uzak korkularla savaşmanın en iyi yolu güvenilir dostlarla konuşmak veya meditasyona başlamak olabilir.

Rüyada ayak tırnaklarını uzun görmek kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayak tırnağı uzun görmek üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, onların yaralarına merhem olacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun tırnaklı bebek görmek borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun tırnaklı birini görmek sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine işarettir.

Rüyada el tırnaklarını uzun görmek dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tırnakları uzun görmek ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına, rüya sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada tırnağını uzun görmek kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine işaret eder.

Rüyada uzun ayak tırnağı görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments