Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnaklarını yemek

Rüyada tırnaklarını yemek

Rüyada tırnaklarını yemek gelir elde edeceğine, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, işlerin yolundan çıkacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tırnaklarını yemek gördüyseniz:

  • Başkalarının sizden yapmanızı beklediği şeylere değil, kendi yapmak istediklerinize odaklanmalısınız.

Rüyada yemekte tırnak görmek yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, ortak işlere gireceğine işarettir.

Rüyada tırnaklarını yemek başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına rivayet eder.

Rüyada yemeğin içinde tırnak görmek ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına işaret etmektedir.

Rüyada tırnağını yemek kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına delalet eder.

Rüyada tırnakları yemek sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tırnak yemek kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının tırnağını yemek sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, malını ve parasını sağlama alacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada tırnak etini yemek yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, sorunlu bir durumla karşılaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments