Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnak törpülediğini görmek

Rüyada tırnak törpülediğini görmek

Rüyada tırnak törpülediğini görmek hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, çok dikkat çekeceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, işlerinde kara geçeceğine, sıkıntının, derdin sona ereceğine, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine delalettir.

Rüyada tırnak törpülediğini gördüyseniz:

  • Hayal kırıklığı yaşamamak için gerçekçi olmalısınız.

Rüyada tırnaklarını törpülemek hastalıklarının son bulacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tırnakları törpülemek daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada tırnak törpülediğini görmek eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, endişelerinin yerini umudun alacağına, kime danışacağını bilemez olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayak tırnağı törpülemek sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine inanılır.

Rüyada tırnak kesmek törpülemek hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada tırnak törpülemek sorunların ve dertlerin biteceğine, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına yorulur.

Rüyada ayak tırnaklarını törpülemek rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayak tırnağını törpülemek sıkıntılarını atlatacağına, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments