Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada takma tırnak takmak

Rüyada takma tırnak takmak

Rüyada takma tırnak takmak ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, zor günlerini arkasında bırakacağına, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine tabir olunur.

Rüyada takma tırnak takmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilere, evinize veya ailenize zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

Rüyada takma tırnak takmak çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, şansın açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada takma tırnak görmek onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, vefalı bir insan olacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada takma bıyık takmak yokluk ve fakirlik göreceğine, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine delalettir.

Rüyada takma dis takmak borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına delalettir.

Rüyada başkasının takma dişini takmak ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, hastalığının düzeleceğine, evlerindeki huzurun artacağına alamet etmektedir.

Rüyada takma kirpik takmak üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tırnak takmak kazancın günden güne daha da artacağına, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına inanılır.

Rüyada takma dişini düşürmek işlerinin yolundan çıkacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments