Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kısa elbise giymek

Rüyada kısa elbise giymek

Rüyada kısa elbise giymek hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, aradığı aşkı bulacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kısa elbise giymek gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki kişilerin sizi engellemesine izin vermemelisiniz.

Rüyada kısa beyaz elbise giymek uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok büyük işler gerçekleştireceğine, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kısa kollu elbise giymek daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine yorulur.

Rüyada siyah kısa elbise giymek kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine yorulur.

Rüyada kısa siyah elbise giymek aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, çok yıpranacağına, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kısa elbise giymek elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kısa elbise giymek sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kısa yeşil elbise giymek zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kısa kırmızı elbise giymek üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, hayatının bir anda renkleneceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments