Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçımı kısa görmek

Rüyada saçımı kısa görmek

Rüyada saçımı kısa görmek hastalıkların şifa bulacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına işarettir.

Rüyada saçımı kısa gördüyseniz:

  • Yaşlı bir tanıdığınızın ya da akrabanızın sizi çok memnun edecek bazı davranışları da olabilir.

Rüyada uzun saçı kısa kesmek hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada saçını kısa görmek karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşını kısa saçlı görmek attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına yorulur.

Rüyada saçları kısa görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, gelişeceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine inanılır.

Rüyada saçını kısa kestiğini görmek karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine işaret eder.

Rüyada saçını kısa kestirmek kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına inanılır.

Rüyada saçını çok kısa görmek üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına rivayet eder.

Rüyada saçları kısacık kesmek borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments