Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnak düşmek

Rüyada tırnak düşmek

Rüyada tırnak düşmek borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tırnak düşmek gördüyseniz:

  • Bazı olaylara veya kişilere yaklaşımınızı değiştirebilirsiniz.

Rüyada tırnağı düşmek yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına tabir olunur.

Rüyada tırnak düşmek medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine rivayet eder.

Rüyada ayak tırnağı düşmek kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına işarettir.

Rüyada pembe ojeli tırnak görmek yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına delalettir.

Rüyada keçi tırnağı görmek endişelerin ve korkuların geçeceğine, sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada uzun tırnaklı birini görmek kazancının da eksilmeyeceğine, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayak tırnak kestiğini görmek gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine, yüzünde güller açacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına alamet eder.

Rüyada el tırnaklarına oje sürmek ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, rüya sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments