Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak tırnağı düşmek

Rüyada ayak tırnağı düşmek

Rüyada ayak tırnağı düşmek düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, yolculuğa, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına tabir olunur.

Rüyada ayak tırnağı düşmek gördüyseniz:

  • Hayatınıza maddi, manevi dengeler kazandırmaya çabalayın.

Rüyada ayak tırnağı düşmek kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada tırnağı düşmek hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına alamet eder.

Rüyada tırnak düşmek sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayak tırnağı çıkmak daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzamış ayak tırnağı görmek dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayak tırnaklarını görmek çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayak tırnaklarının kesildiğini görmek yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada el ayak tırnağı kesmek çok büyük kazançlar sağlayacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments