Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnağı düşmek

Rüyada tırnağı düşmek

Rüyada tırnağı düşmek rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, borçların kısa sürede kapanacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada tırnağı düşmek gördüyseniz:

  • Tam olarak duygusal bir zamanınızdasınız.

Rüyada tırnağı düşmek ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı yorulur.

Rüyada tırnak düşmek iyi halinin kalmayacağına, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına yorulur.

Rüyada ayak tırnağı düşmek toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada el ve tırnak görmek zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tırnaklarda oje görmek ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tırnak söküldüğünü görmek yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına delalettir.

Rüyada ölü tırnağı kesmek girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kirli tırnak görmek düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments