Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pembe ojeli tırnak görmek

Rüyada pembe ojeli tırnak görmek

Rüyada pembe ojeli tırnak görmek kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada pembe ojeli tırnak gördüyseniz:

  • Bazı konularda istediğiniz heyecan verici etkiyi yaratmaya başladığınızı fark edebilirsiniz.

Rüyada tırnağa pembe oje sürmek parasız ve işsiz kalacağına, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine delalettir.

Rüyada pembe ojeli tırnak görmek hanesine güneş doğacağına, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına inanılır.

Rüyada tırnağa mavi oje sürmek dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada tırnaklara oje sürmek kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, ticaretinin büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tırnaklarına kırmızı oje sürmek karanlık kişilerle muhatap olacağına, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ojeli ayak tırnağı görmek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, düşman malından yemeye, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yeşil ojeli tırnak görmek atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine rivayet eder.

Rüyada ayak tırnaklarında oje görmek hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments