Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keçi tırnağı görmek

Rüyada keçi tırnağı görmek

Rüyada keçi tırnağı görmek girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada keçi tırnağı gördüyseniz:

  • Uyarıcı sinyallere kulak vermekte fayda var.

Rüyada keçi tırnağı görmek dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine inanılır.

Rüyada süt veren keçi görmek hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına delalet eder.

Rüyada inek ve keçi görmek çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, çok üzücü olaylar yaşayacağına, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına inanılır.

Rüyada otlayan keçi görmek kazancın gittikçe artacağına, verdiği sözleri tutacağına, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına alamet eder.

Rüyada keçinin boynuzunu kırmak ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, üzüleceğine, pişman olacağına alamet etmektedir.

Rüyada keçi yıkamak iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, külfetinin ve yükünün artacağına yorulmaktadır.

Rüyada keçi ısırması görmek atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada keçi sütü görmek başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, makam sahibi olacağına, yükseleceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments