Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak tırnak kestiğini görmek

Rüyada ayak tırnak kestiğini görmek

Rüyada ayak tırnak kestiğini görmek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, yüklü siparişler alacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına delalet eder.

Rüyada ayak tırnak kestiğini gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanları dilediğiniz gibi yönlendirebilirsiniz.

Rüyada ayak tırnaklarını kestirmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine işarettir.

Rüyada ayak tırnağını kestiğini görmek hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada ayak tırnağı kestiğini görmek dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine işaret eder.

Rüyada ayak tırnak kestiğini görmek yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına işarettir.

Rüyada başkasına tırnak kestirmek gerçek mutluluğu tadacağına, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tırnaklarını kestiğini görmek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi tırnağını kestiğini görmek eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına, kendi ailesi ile de arasının açılacağına, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına delalettir.

Rüyada tırnağını kestirmek para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, rahatının bozulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments