Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnağının kırıldığını görmek

Rüyada tırnağının kırıldığını görmek

Rüyada tırnağının kırıldığını görmek maddi olarak çok huzurlu olunacağına, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, kazalardan, belalardan korunacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına alamet eder.

Rüyada tırnağının kırıldığını gördüyseniz:

  • Ek bilgiler edinmeniz bazı arkadaşlarınız kanalıyla yakalanabilecek yeni fırsatlar anlamına da geliyor.

Rüyada tırnaklarının kırıldığını görmek keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, mutluluk bulacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tırnağını kırıldığını görmek sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine inanılır.

Rüyada ayak tırnağının kırıldığını görmek eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tırnağın kırılması görmek rahat bir döneme girileceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına tabir olunur.

Rüyada tırnağı kırılmak mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada tırnak kırıldığını görmek kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine işarettir.

Rüyada tırnağının kırıldığını görmek kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, belalı kimselerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada tırnak kırılmak kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, huzursuzlukların son bulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments