Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnaklarının kırıldığını görmek

Rüyada tırnaklarının kırıldığını görmek

Rüyada tırnaklarının kırıldığını görmek çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tırnaklarının kırıldığını gördüyseniz:

  • Ay sonuna kadar belli konularda alacağımız kararlarda hayal dünyamızın veya maneviyat duygularımızın etkisi çok olabilir.

Rüyada kırılan tırnak görmek yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, maddi olarak çok kayıp vereceğine, gelir elde edeceğine delalettir.

Rüyada tırnağını kırıldığını görmek uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına yorulur.

Rüyada kırılmış tırnak görmek kazancın yarı yarıya düşeceğine, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada tırnağı kırılmış görmek keyifli sohbetler edeceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, iş hayatında değişiklik yapacağına işaret eder.

Rüyada tırnağın kırılmasını görmek rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, rüya sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına tabir olunur.

Rüyada el tırnağının kırıldığını görmek kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tırnak kırılmak gönlünce bir yaşamı olacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayak tırnağının kırıldığını görmek hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments